Nederland
Valuta:
  Inloggen  |   Account aanmaken    

Verzenden & retouren

Verzending
Methoden en Levering

Wij gebruiken voornamelijk EMS (Global Express Mail Service) om uw product te sturen; Soms accepteren wij ook andere express service, zoals UPS en DHL. Totale leveringen van China naar Noord-Amerika, West-Europa, Oceanië landen duurt meestal 3-7 dagen. En vervoerd naar andere landen in nood 7-14 dagen. Hier, zijn we toegewijd aan het verzenden van uw items in 12-24 uur.

Dubbelzijdig verklaring

Wij staan ​​garant voor eenzijdige ontruiming, wat betekent dat de export en invoerrechten zijn onze verantwoordelijkheid, hoeft u niet om eventuele vergoedingen te betalen; We zorgen ook voor een veilige levering aan uw adres.

verzending kennisgeving

U krijgt bericht over de zending en de tracking-nummer van uw pakket e-mail bevestiging ontvangen, sturen we uw project. Met dit volgnummer kunt u uw pakket door ons aan u gezonden volgen, vooruitgang in dezelfde e-mail plaats. Vergeet niet, het kan tot vijf dagen voor de online tracking uw pakket is bijgewerkt.

Delivery Delay

De volgende feiten kan de levering vertraging:

1, uw bestelling is grote hoeveelheden, dus we hebben meer tijd nodig om uw product voor te bereiden. Als de bestelling te groot is, one-time levering, hoeven we alleen maar om ze te verdelen en stuur ze meerdere malen.

2, speciale dag: Bestellingen worden uitgesteld verscheept bij speciale gelegenheden, zoals weekends, feestdagen en andere speciale dagen. Als onze klanten zullen worden uitgezet, hebben we meer tijd nodig om bestellingen te verwerken nodig.

3, het weer of andere redenen: General levering is altijd 7-10 dagen, maar als gevolg van weersomstandigheden of andere redenen, kan de levering meer dagen nodig hebben.

Wisselkoerseffecten

Als u retourneren van de uitwisseling, stuur e-mail naar ons uw terugkeer vergunning nummer en bestel uw uitwisselingsprogramma. Bestel uw uitwisselingsprogramma zal de beschikbaarheid beter te waarborgen. Wij zullen het aankoopbedrag vergoeden zodra wij uw terugkeer ontvangen. Als u ervoor kiest niet te bestellen, moet u nog steeds bellen om een ​​terugkeer vergunning nummer te verkrijgen. Zodra deze machtiging, volgt u de instructies op de bodem van de ontvangst van het ingevulde formulier.

Retourneren Verzenden: Klanten die verantwoordelijk zal zijn voor alle kosten om het item te verzenden naar ons. Als je denkt dat iemand verkeerd in uw bestelling, neem dan contact op met de klantenservice.

Items terug te wisselen: Als het gewenste product niet op voorraad, het rendement zal worden in ruil in aanmerking voor een terugbetaling, zullen we een terugbetaling minus de oorspronkelijke gratis verzending kostte zes dollar, zullen wij u op de hoogte via e-mail over de terugbetaling .

Versleten items: gebruikte of versleten punten zullen niet toestaan ​​niet-defecte product rendementen worden geaccepteerd. Kunt u bellen als u denkt dat uw project is gebrekkig. Alle rendementen en uitwisselingen moet nieuw en geen slijtage zijn.

In ruil voor een terugbetaling

Om uw product terugbetaling terug te keren, geef ons een terugkeer nummer van e-mail en volg de instructies op de bodem van de ontvangst van het ingevulde formulier.

De winst moet de schoenendoos en alle accessoires zijn onder andere: originele doos en alle accessoires moeten worden opgenomen of een heffing van toepassing kunnen zijn. De producten en accessoires moeten in de doos aan de verpakking te herstellen. Getapete schoenendozen worden niet terugbetaald.

Houd rekening met 14 werkdagen voor het ontvangen en verwerken van uw geretourneerde goederen. Houdt u rekening met zo veel krediet twee facturatieproces verschijnt op uw creditcard rekening.

Wij raden u aan een verzekerde pakketservice te gebruiken, zoals UPS of UPS voor alles terugkeert. U kunt ze gebruiken om uw inkomsten volgen aantal volgen.

Als u nog extra verzendkosten vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Dank je!
solteslawfirm.com is veilig
Wij beschermen uw persoonlijke gegevens te allen tijde
Naar huis   Privacy verklaring   Verzenden & retouren   Sitemap   Contact
Copyright © 2020 www.solteslawfirm.com. Powered by Ontwerper Brands Online
Uw ipadres is: 34.239.172.52     korting schoenen , sneakers adidas , nike sb